Ce ne diferențiază?

La Maximize avem ambiția de a optimiza Google Ads și Facebook Ads mai bine decât oricare altă agenție din România. Vrem ca o colaborare cu agenția de marketing online Maximize să fie un avantaj competitiv pentru clienții noștri.

PRINCIPII

Suntem plătiți pe rezultate

Preferăm să fim plătiți pentru rezultatele pe care le aducem, printr-un onorariu de succes.

Motivul principal este că ne aliniază interesele. Printr-un onorariu de succes atât tu cât și noi ne dorim același lucru: mai multe vânzări, atâta timp cât sunt profitabile.

Onorariul de succes ne motivează să muncim mai mult decât alte agenții la conturile tale, ca să maximizăm veniturile pe care le poți avea in campanii.

De asemenea ne motivează să reducem costurile cu campaniile neprofitabile, pentru că onorariul nostru nu depinde de cost.

Din câte știm suntem singura agenție din România care lucrează în acest fel.

Avem câteva condiții pentru a lucra pe onorariu de succes, de discutat în momentul cererii de ofertă.

Suntem specializați pe creșterea vânzărilor magazinelor online

La Maximize lucrăm aproape exclusiv cu magazine online. Avem campanii care promovează sute de mii de produse ale clienților noștri în fiecare moment. Tot trainingul nostru și toate procedurile noastre sunt axate pe creșterea vânzărilor magazinelor online din portofoliu.

Înțelegem că PPC-ul nu e despre setări, ci despre vânzări. Nu e despre tehnic, ci despre financiar.

PPC-ul pentru magazine online făcut bine reprezintă un centru de profit, nu de cost. Astfel că un cont PPC bine optimizat cumpără conversii la un cost profitabil. La Maximize credem că un cont PPC bine administrat poate fi privit ca un lanț de aprovizionare cu profit.

Faptul că înțelegem lucrurile în acest fel, spre deosebire de alte agenții, ne motivează să muncim mai mult la conturile tale, ca să crește vânzările magazinului tău până la maximul pe care îl pot atinge.

Din câte știm suntem singura agenție din România cu specializare pe ecommerce și care abordează lucrurile în acest fel.

Lucrăm la a ne plăti singuri onorariul din îmbunătățirile pe care le aducem

Ne preocupă ca orice client să își recupereze investiția cu noi dintr-o combinație de creștere a conversiilor și/sau de reducere a costurilor cu promovarea. Lucrăm cu prioritate la acest obiectiv, toată activitatea fiind axată pe acțiunile cu cel mai mare impact financiar în cont.

În unele cazuri clienții și-au recuperat investiția cu noi numai din creșterea conversiilor pe care am adus-o, reducerea costurilor venind ca un bonus.

Totuși nu putem garanta rezultate specifice, de aceea nu preluăm conturi pe care nu credem că le putem îmbunătăți. Pentru că ne preocupă ca toți clienții să obțină plusvaloare din colaborarea cu noi acceptăm să lucrăm exclusiv pentru conturi unde credem că există un potențial de creștere a vânzărilor.

Comunicăm des legat de rezultatele din campanii și acțiunile pe care le facem

Comunicarea este un factor important în orice relație de succes, de aceea punem preț pe comunicare în relația cu clienții. Mulți clienți menționează acest aspect în testimonialele pe care ni le oferă.

Răspundem repede la mesaje, oferim consiliere pe teme de PPC (dar și de marketing online în general), decidem împreună cele mai bune acțiuni de făcut și raportăm statusul implementării lor.

De asemenea cerem feedback periodic de la clienții noștri pe care îl discutăm intern pentru a lua măsuri de îmbunătățire a activității.

Dacă ești interesat de o discuție te invităm să ne contactezi.

Mulțumim și spor la optimizări!

O discuție nu te costă nimic

Dacă vrei să discutăm despre ce rezultate îți putem aduce te invităm să ne contactezi.

Nu forțăm nicio vânzare, vom discuta proiectul tău și dacă te putem ajuta.
Contactează-ne