Echipa Maximize

Te invităm să ne cunoști pe cei care formăm agenția Maximize. Suntem o echipă de oameni motivați să ne dezvoltăm profesional și să aducem clienților rezultatele pe care și le doresc.

Mihai Șoșa

Mihai Șoșa

Fondator Maximize

Mihai are 19 ani experiență în marketing și vânzări, începând în 2004, când a făcut prima sa campanie de marketing direct (scrisori de vânzări) pentru afacerea familiei. De 9 ani promovează afaceri online prin PPC, domeniu în care a acumulat peste 11,000 de ore de experiență.

Alexandru Drăcea

Alexandru Drăcea

Director Vânzări

Alex are o experiență de peste 9 ani în publicitate, axându-se pe mai multe direcții, de la strategie de brand la vânzări. La Maximize contribuie la creșterea agenției prin gestionarea întregului proces de vânzare.

Rebeca Comănescu

Rebeca Comănescu

Specialist Operațiuni

Rebeca a studiat Relații Internaționale și are o experiență de peste 12 ani în Administrație și Suport Management. La Maximize are în grijă partea operațională, constând în principal în activitățile de recrutare, legale și financiare ale agenției.

Kinga Dohi

Kinga Dohi

Head of PPC

Kinga a studiat informatică economică și marketing. La Maximize este Head of PPC, echipă care aduce conversii de peste 2,500,000 de lei pe lună clienților agenției. De asemena consiliază clienții cu privire la tot ce ține de Facebook Ads, de la implementarea tehnică a Pixelului până la strategia de promovare potrivită nișei lor.

Dragoș Brahă

Dragoș Brahă

Team Leader Google Ads

Încă din timpul facultății, Dragoș a descoperit pasiunea sa pentru Google Ads și toate posibilitățile sale creative și analitice. Totul din Google Ads este conceput să fie învățat și practicat, iar după 3 ani de experiență pe Google Ads, abilitățile lui Dragoș continuă să crească, scopul final fiind de a folosi cea mai potrivită strategie pentru a crește vânzările clienților săi și ai colegilor din echipă.

Oana Ticușan

Oana Ticușan

Specialist Facebook Ads

Oana a studiat Comunicare și Relații Publice, descoperind din facultate pasiunea pentru marketing și dorința de a promova produse și servicii. Oana creează cu drag campanii prin Facebook Ads de aproape 5 ani, timp în care a implementat cu succes multiple strategii pentru a atinge cele mai bune rezultate clienților săi.

Mihai Sabou

Mihai Sabou

Specialist Senior Facebook Ads

Cu o experiență de aproape 5 ani pe Facebook Ads, Mihai s-a specializat în crearea de campanii de vânzări pentru magazine online. Studiile în Arte Plastice, pasiunea pentru copywriting și cunoștințele tehnice de Facebook Ads reprezintă rețeta lui de succes în conceperea de campanii performante și atingerea targetelor asumate pentru orice tip de magazin online.

Alex Pitea

Alex Pitea

Specialist PPC Junior

Alex a studiat Marketing și încă din timpul facultății a început să exploreze diversele arii ale acestui domeniu de activitate prin activități de voluntariat și internship-uri. După trei ani de experiență și-a dat seama că pasiunea sa este pentru PPC. Scopul său este să îmbine creativitatea cu spiritul analitic pentru a crea strategii optime pentru fiecare client.

Cristian Puravu

Cristian Puravu

Specialist PPC Junior

Cristian și-a descoperit pasiunea pentru Marketing în liceu, aceasta purtându-l și în incinta facultății unde a studiat în același domeniu. Primul contact cu PPC-ul, prin intermediul unui internship, a fost „dragoste la prima vedere”. Pentru el țelul profesional principal este acela de a aduce conversii și de a scala vânzările business-urilor pe care le are în portofoliu, printr-o viziune pe termen lung a campaniilor și abilitatea de a se adapta la piață.


Irina Caravețeanu

Irina Caravețeanu

Specialist PPC Junior

Irina are licență în Marketing, dar a cunoscut cu adevărat domeniul când a creat prima campanie de promovare online pentru primul client și de atunci nu s-a mai oprit. De 2 ani reușește să aducă mai multe vânzări afacerilor online prin campanii PPC și dorește să crească profesional din ce în ce mai mult.