Echipa Maximize

Te invităm să ne cunoști pe cei care acum facem parte din agenția Maximize. Suntem o echipă de oameni motivați să ne dezvoltăm profesional și să aducem rezultatele dorite de clienți.

Mihai Șoșa

Mihai Șoșa

Fondator Maximize

Mihai are 17 ani experiență în marketing, începând în 2004, când a făcut prima sa campanie de marketing direct (scrisori de vânzări) pentru afacerea familiei. De 7 ani promovează afaceri online prin PPC, domeniu în care a acumulat peste 11,000 de ore de experiență.

Rebeca Comănescu

Rebeca Comănescu

Specialist Operațiuni

Rebeca a studiat Relații Internaționale și are o experiență de peste 10 ani în Administrație și Suport Management. La Maximize are în grijă partea operațională, facilitând în același timp colaborarea între departamentele agenției.

Mihaela Roibu

Mihaela Roibu

Specialist Marketing

Mihaela a studiat Administrarea Afacerilor Comerciale, specializându-se ca Specialist Marketing în domenii de activitate diverse. Este persoana care la Maximize se ocupă de dezvoltarea și consolidarea brandului, prin definirea strategiei de promovare și implementarea acesteia.

Alexandru Drăcea

Alexandru Drăcea

Specialist Vânzări

Alex are peste 8 ani în publicitate, axându-se pe mai multe direcții, de la strategie de brand la vânzări. La Maximize contribuie la creșterea agenției prin generarea de contracte noi, promovând serviciile de marketing online ale agenției.

Kinga Kőszegi

Kinga Kőszegi

Team Leader Facebook Ads

Kinga a studiat informatică economică și marketing. La Maximize este Team Leader Facebook Ads, echipă care aduce conversii de peste 2,500,000 de lei pe lună clienților agenției. De asemena consiliază clienții cu privire la tot ce ține de Facebook Ads, de la implementarea tehnică a Pixelului până la strategia de promovare potrivită nișei lor.

Anca Adochiței

Anca Adochiței

Specialist Copywriting și Facebook Ads

Anca este copywriterul echipei contribuind la creșterea conversiilor prin anunțuri care vând. Cu background în economie și experiență în comunicare și raportare, Anca se folosește de creativitate și de analiză pentru a crea și optimiza anunțuri pentru orice audiență.

Mihai Sabou

Mihai Sabou

Specialist Senior Facebook Ads

Cu o experiență de aproape 3 ani pe Facebook Ads, Mihai s-a specializat în crearea de reclame pe Facebook. Studiile în Arte Plastice, pasiunea pentru copywriting și cunoștințele de Facebook Ads reprezintă rețeta lui de succes în conceperea de campanii performante și atingerea targetelor asumate pentru orice tip de magazin online.

Oana Ticușan

Oana Ticușan

Specialist Facebook Ads

Oana a studiat Comunicare și Relații Publice, descoperind din facultate pasiunea pentru marketing și dorința de a promova produse și servicii. Creează cu drag campanii prin Facebook Ads de aproape 3 ani, timp în care a implementat cu succes multiple strategii pentru a atinge cele mai bune rezultate.

Dragoș Bănică

Dragoș Bănică

Specialist Facebook Ads

Dragoș studiază Media Digitală, specializare care l-a făcut să îndrăgească marketingul online și să dorească să aprofundeze tainele acestuia. De peste un an, implementează campanii de Facebook Ads cu scopul de a le oferi clienților rezultatele scontate.

Dragoș Chifor

Dragoș Chifor

Specialist Google Ads

Chiar dacă a început facultatea de Inginerie și știința calculatoarelor, Dragoș a decis ca Marketingul este mai potrivit firii sale creative și analitice. Astfel a urmat și Facultatea de Marketing. Acum 3 ani a interacționat pentru prima oară cu promovarea în Google Ads, iar de aici a început cu o pregătire mai amănunțită, absolvind cursurile de Google Ads de la Atelierul Digital și administrând multiple conturi.

Mihaela Iliescu

Mihaela Iliescu

Specialist Google Ads

Mihaela a studiat Marketing, iar încă din timpul facultății a început să îl aprofundeze prin intermediul internshipuri-lor. În prezent are o experientă de 3 ani în Marketing, Google Ads fiind platforma cea mai bine cunoscută de ea. Își dorește să dezvolte strategii cât mai potrivite pentru fiecare client și să fie la curent mereu cu noutățile.

Dragoș Brahă

Dragoș Brahă

Specialist Google Ads

Înca din timpul facultății, Dragoș a descoperit pasiunea sa pentru Google Ads și toate posibilitățile sale creative și analitice. Totul din Google Ads este conceput să fie învățat și practicat, iar după 2 ani de experiență pe Google Ads, cunoștiințele lui Dragoș de advertising continuă să crească, scopul final fiind de a folosi cea mai potrivită strategie pentru a aduce clienților cele mai benefice rezultate.