Testimoniale

Ne întrebăm periodic clienții ce părere au despre serviciile noastre. Aprecierea lor ne bucură, ne motivează și ne face de două ori mai harnici:

„Maximize a fost mai mult decat o agenție, a fost un partener de business cu care am discutat și stabilit obiective clare.

Un aspect remarcabil a fost comunicarea lor exemplară. La fiecare pas, am fost ținuți la curent, iar toate întrebările și preocupările noastre au fost tratate cu promptitudine și claritate.

Recomand cu încredere.”


Cătălina Coterlet
f64.ro

Mulțumesc echipei Maximize pentru profesionalismul și seriozitatea de care au dat dovadă în cei aproape 3 ani de colaborare!

Tot timpul au grijă la cerințele clientului și sunt foarte precauți cu bugetul cheltuit în raport cu ROAS. Am avut perioade foarte bune dar din păcate în nișa noastră de vânzare (haine outlet) rezultatele țin foarte mult de produsele pe care le avem.

Recomand Maximize!

Cosmin Barbu
depozit-outlet.ro

„Ceea ce apreciem în mod deosebit la Maximize este abordarea lor personalizată.

În primul rând, au dorit să ne cunoască afacerea și nevoile specifice, astfel încât să poată dezvolta strategii PPC care să se potrivească perfect obiectivelor noastre. Au demonstrat o atenție minuțioasă la detalii și o înțelegere profundă a pieței noastre țintă.

Pe lângă rezultatele pozitive, comunicarea a fost una excelentă. Echipa Maximize a fost mereu disponibilă să răspundă întrebărilor noastre și să ne ofere actualizări constante cu privire la performanța campaniilor noastre.

Au fost parteneri de încredere pe tot parcursul procesului și ne-au oferit sfaturi și sugestii valoroase.”

Răzvan-Tudor Lungu
labelshop.ro

„Am încheiat primul trimestru pe profit și nu pot decât să vă mulțumesc pentru munca pe care ați depus-o pe cont!

Rezultatele sunt uimitoare având în vedere că este primul trimestru lucrat cu Maximize.”

Valentin Cîrjaliu
autocov.ro

„Proptitudinea, implicarea și profesionalismul sunt primele atribute care-mi vin în minte atunci când mă gândesc la colaborarea cu echipa Maximize.

Sunt deschiși, comunicativi și vin mereu cu idei și propuneri pentru a îmbunătăți campaniile.”

Alis Lupu
silhouette.ro

„Suntem foarte mulțumiți de alegerea făcută cu Maximize, o echipă profesionistă care ne-a adus rezultatele dorite.

Recomand cu încredere.”

Bogdan Turcea
rulmentika.ro

„Trecerea la Maximize a adus o creștere a veniturilor din PPC, până la urmă rezultatele sunt cele care contează.

Echipa e profesionistă, de la conducere și până la administratorii de conturi.

Merită să le dați o șansă dacă sunteți în căutarea unei agenții de performance marketing.”

Adrian Cadar
obio.ro

„Sunt un antreprenor care până să îi întâlnească pe Maximize își făcea singur campaniile. Am manageriat cu success campanii de peste 2.000.000 EUR.

După ce am început să lucrez cu Maximize mi-am dat seama câți bani am pierdut încercând să fac eu singur asta.

Rezultate extraordinare, profitabilitate foarte mare. Recomand cu încredere.

Toate proiectele mele urmează să fie predate lor.”


„O echipă promptă și cu o atitudine proactivă. Suntem încântați de rezultatele obținute în urma colaborării cu Maximize.

Ne bucurăm să vedem un grad ridicat de implicare și angajament.

Comunicăm foarte bine cu echipa, iar implementările de campanii se fac conform cerințelor.

Cu siguranță recomandăm.”

Cristina Dărăban
nanis.ro

Am început colaborarea de câteva luni, însă rezultatele dorite au început să apară din primele zile după implementarea campaniilor.

Un plus pentru echipa lor, față de cei cu care am mai colaborat, este comunicarea activă cu noi, cât și sfaturile și ideile pentru îmbunătățirea conversilor.

Dacă vrei rezultate bune, conversii multe, idei și sfaturi pentru creșterea business-ului, îți recomand echipa Maximize.”

Daniel Popescu
epielenaturala.ro

Ne bucurăm că am găsit o echipă așa faină care într-adevăr ne-a ajutat în atingerea obiectivelor QOSMO Brașov Hotel.

They really do Maximize potential & results.

De la sinceritatea tipic clujeană a managerului, la vibe-ul pozitiv al echipei responsabile de Facebook & Google Ads, am descoperit nu doar soluții benefice proiectului nostru, ci și oameni de calitate pregătiți să ofere input și insights pe întreg parcursul colaborării.

Mulțumim echipei Maximize că ați reușit să întelegeți stilul brandului QOSMO și ați reflectat în rezultatele obținute nivelul premium & posh al spiritului ospitălității brașovene.

Chapeau!”

Laura Ghinea
qosmohotels.com

Am început colaborarea cu Maximize imediat după lansarea aplicației noastre de mobil. 


Echipa Maximize a fost un real suport pentru noi în setarea tuturor parametrilor de urmărit, în conturarea strategiei de promovare a aplicației în mediul online și în găsirea celor mai potrivite tipuri de acțiuni. 


Ne bucurăm de o urmărire foarte bună din partea agenției Maximize a platformelor folosite și de propunerile constante de optimizări, astfel încât campaniile să fie cât mai eficiente.

Călin Chira
un-doi.ro

Suntem încântați de rezultatele obținute în urma colaborării cu Maximize.

Nu doar că atragem achiziții cu valori mai mari decât înainte și cu costuri reduse, ci reușim să facem acest lucru prin acele tipuri de campanii care ne permit să transmitem întocmai viziunea și mesajul Casei de Bijuterii Sabion.

Diana Persu
sabion.ro

Deși am fost reticent la început, abordarea celor de la Maximize, bazată pe obiective clare de performanță m-a făcut să le acord o șansă.

În prezent sunt foarte mulțumit că am făcut această încercare întrucat pot fi liniștit că nu vor consuma bugete fără a avea în vedere profitabilitatea campaniilor.”

Vlad Stan
boldbeauty.ro

Am ajuns printr-o recomandare la Maximize.

Prima dată am făcut doar un brainstorming cu ei. Am fost plăcut surprins de mindsetul oamenilor implicați, după aceea am dat drumul la o campanie de angajare. Am pus la punct strategia împreună și s-au apucat de treabă.

Rezultatele au fost peste așteptările mele.

Am conlucrat foarte bine cu echipa. Oameni tineri, profesioniști, cu o etică bună pentru afaceri. Recomand cu drag!

Dragoș Pasztor
livratortop.ro

Recomand tuturor care doresc o colaborare pe termen lung cu o agenție de vibe bun.”

Andreea David
sugarshop.ro

Performanțele se văd în fiecare lună, iar colaborarea merge perfect! Apreciem cel mai mult la ei faptul că sunt profesioniști și se adaptează cerințelor noastre.

Pentru noi, această colaborare este un mare plus în dezvoltare. Vă mulțumim pentru seriozitate, promptitudine și respect față de client. Sunteți numărul 1 în preferințele noastre!

Cristian Tudor
levol.ro

După 3 agenții schimbate, fiecare cu multe promisiuni neîndeplinite și mulți bani cheltuiți, am reușit să dăm de o agenție profesionistă ce a schimbat cursul lucrurilor.

Google: au reușit să scadă semnificativ costurile și să crească înzecit comenzile.

Facebook: toate agențiile cu care am colaborat anterior ne-au spus că Facebook nu vinde, doar consolidează brandul, Maximize a reușit să demonstreze contrariul.

Recomandăm cu încredere, mai puțin concurenților noștri.

Mihai Știrbu
specialdrinks.ro

Unul din beneficiile pe care le am de când colaborez cu Maximize este faptul că am scăpat de grija verificării nont-stop a contului. Ei se ocupă de toate verificările și modificările zilnice și îmi comunică orice noutate. Eu îmi pot petrece mai mult timp și mă pot focusa mai bine pe vânzări.

Și încă un lucru, comunicarea cu echipa este foarte bună. Mi se răspunde repede la mesaje, chiar dacă răspunsul este OK am luat la cunoștință, știu că echipa le-a citit și se ocupă de ce le-am cerut.

‍George Dragomir
onuvio.ro

Noi ne-am dorit un partener competent, prompt, serios. Un partener care să se plieze pe valorile companiei noastre. Și l-am găsit.

Acum, după mai bine de 8 ani de când am început colaborarea cu Maximize, putem spune că a fost o alegere înțeleaptă.

Comunicarea excelentă, înțelegerea perfectă a cerințelor, implementarea imediată, măsurarea rezultatelor și adaptarea pentru atingerea obiectivelor pot fi cuvintele ce pot sintetiza colaborarea dintre noi.

Pe scurt, RECOMAND cu mare căldură pe Maximize ca partener de încredere!

Adrian Cîrjaliu
ptc-auto.ro

Sunt mulțumit de colaborarea cu echipa Maximize. Am agreat împreună câțiva parametri de performanță în campaniile pe care le rulăm, făcând astfel clare așteptările noastre.

Echipa Maximize a reușit să gestioneze aceste campanii încât să contribuie la o creștere profitabilă a afacerii noastre.

Revizuind în mod regulat performanțele campaniilor, am convingerea că bugetele de promovare online sunt cheltuite într-un mod eficient.

Răspunsurile rapide primite la orice solicitare, sunt încă o dovadă pentru profesionalismul lor.

Robert Pasztor
biovita.ro

Am început colaborarea cu Maximize în ianuarie 2019, după ce mai mult de 4 ani de zile lucrasem cu o altă companie din domeniu. Maximize a venit cu o abordare nouă, diferită de cea a vechilor colaboratori, abordare pe care le început am privit-o cu oarecare scepticism.

Acum, după primul an de colaborare cu ei, nu pot decât să mă felicit pentru alegerea făcută. Optimizarea campaniilor după cât profit aduc, implicarea permanentă și promptitudinea de care au dat mereu dovadă mă determină să subliniez profesionalismul echipei Maximize.

Când după un an de colaborare, compania ce îți gestionează campaniile de marketing îți dublează numărul conversiilor în condițiile aceluiași cost ca al anului trecut, nu poți decât să le mulțumești și să te feliciți că îi ai «parteneri» în bussines.

Daniel Dobrea
igienaphs.ro

Am găsit în Maximize un partener de încredere, caracterizat prin seriozitate, cunoaștere a serviciilor pe care le oferă și o politică sănătoasă de dezvoltare, customer oriented.

Stelian Steker
pro-detailing.ro

E o bucurie să lucrezi cu cei de la Maximize.


Ne surprind de fiecare dată prin cât sunt de prompți la toate solicitările. Sunt foarte bine organizați în funcție de specialitatea fiecăruia, vin mereu cu sugestii de optimizări.


După primele 2 luni de colaborare, am reușit să creștem rata de conversie din ad-uri cu peste 30%. Au un serviciu de copywriting foarte bun, astfel ad-urile noastre nu au arătat niciodată mai bine. Sunt foarte deschiși la sugestii, pozitivi, orientați spre client.


Ne bucurăm ca am ales să lucrăm cu ei.

Maria Gruiță
eurogsm.ro

Lucrăm cu Maximize de mai mulți ani și, prin comparație cu alte firme care făceau setările inițiale ale contului AdWords și lăsau totul pe automat, la Maximize am găsit implicare constantă, comunicare și dedicare pentru bunul mers al afacerii mele.

Pentru mine, clientul, un partener interesat valorează suficient încât să îl recomand cu tărie oricui activează în domeniul extrem de concurențial al actualei piețe online.

Marian Oprea
bigfish.ro

Am schimbat multe firme de advertising până să ajung la Maximize. Comunicarea, grija către client și performanțele pe care le-au obținut în conturile noastre de advertising m-au făcut să rămân.

Stephano Roberto
zafia.ro

După mai multe încercări, unele ok, altele mai puțin ok, de a ne crea și gestiona propriile campanii Google Ads, am decis să apelăm la echipa Maximize.

Motivul pentru care i-am ales a fost modul de prezentare a rezultatelor obținute în alte campanii, care ne-a convins să le dăm o șansă.

Tot ce pot să spun este că nu suntem dezamăgiți de alegerea făcută. Mulțumim pentru sprijin și implicare.

Ionuț Lungu
powerlaptop.ro

Înainte să îi cunosc și să lucrez cu ei, am încercat și alte colaborări.

La Maximize îmi place foarte mult că au avut răbdare să mă asculte și să compunem anunțurile și feed-ul de produse împreună.

Astfel au apărut rezultate (conversie / comenzi) chiar din prima săptămână.

Sunt flexibili în modul de comunicare, în sensul că putem comunica prin WhatsApp sau telefonic și întotdeauna răspunsurile sunt prompte.

Crearea campaniei FB s-a făcut rapid și nu a fost nevoie de informații suplimentare, au folosit datele deja disponibile.

La un moment dat a fost nevoie și de modificări în site și mi-au recomandat un programator foarte bun.

Mulțumit, recomand!"

Cristi Lungu
topsolar.ro

Cel mai mult apreciem faptul că ținem legătura în mod regulat, în funcție de campanii. La nevoie avem răspuns prompt chiar și în afara orelor de program.

Primim noutăți și sugestii constant pentru adaptare la piață.

Mod de comunicare profesional dar totuși relaxat și plăcut.

Colaborarea cu ei a fost și este un factor contribuant la creșterea companiei.

Ștefania Rogozea
maisonlastephanie.com

Acum un an și jumătate am făcut primii pași în ceea ce se dorea un business în mediul online. Dacă aș da timpul înapoi, înainte de toate aș căuta un colaborator în zona de promovare pentru că prima agenție îmi cheltuia un buget lunar foarte mare pe niște campanii care nu erau profitabile.

Ceea ce Maximize au reușit într-un timp incredibil de scurt și anume o singură lună, a fost să îmi salveze banii, reducând costurile, astfel plătim mai puțin de jumătate pe o conversie. Săptămânal am rapoarte despre campanii, costuri, rezultate.

Sunt foarte mulțumită de colaborarea cu Maximize și sunt motivată să îmi fac treaba mai bine pe partea de producție și design, căci zona de promovare este în mâini sigure și bune. Recomand.”

Diana Ciocoiu
sinonskin.ro

Am avut parte de o colaborare reușită care înglobează o comunicare bună și seriozitate. Recomand cu drag în special serviciul referitor la setarea campaniilor pe facebook.”

Georgiana Bularcă
felicitystore.ro

O discuție nu te costă nimic

Dacă vrei să discutăm despre ce rezultate îți putem aduce te invităm să ne contactezi.

Nu forțăm nicio vânzare, vom discuta proiectul tău și dacă te putem ajuta.
Contactează-ne

Alătură-te specialiștilor PPC care aplică sfaturile noastre și abonează-te!

Abonează-te la Newsletter
👉 Idei unice și tehnici de scalare
👉 Studii de caz din interiorul agenției
👉 Informații prezentate clar și pe scurt
Te-ai abonat cu succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form.