+111.43% creștere valoare conversii din Google Ads pentru PTC Auto

PTC Auto este liderul pe nișa de accesorii auto de tip preșuri, tăvițe și covorașe de cauciuc, cu peste 40,000 de clienți mulțumiți. Colaborăm din anul 2015.


Facebook Ads:


Pe Facebook Ads campaniile sunt axate pe persoane cu interese care vizează produsele vândute, precum și Lookalike pe baza clienților actuali. De asemenea avem campanii de Remarketing setate pe diferite acțiuni de interes făcute de vizitatori și intervale de timp în care au făcut acele acțiuni.


Anunțurile sunt variate, funcționează toate formatele, provocarea este să găsim acea combinație de audiență + mesaj care maximizează conversiile.


După un an de optimizări zilnice, pe ultimul an încheiat față de anteriorul, avem următoarele rezultate:


Facebook Ads

+70,82% creștere valoare conversii
+61,90% creștere număr conversii

Google Ads


Dezvoltăm contul de Google Ads de șase ani, timp în care l-am trecut prin multiple transformări, cu scopul de a-l crește și menține înaintea concurenților.


Ultimele implementări se referă la a utiliza inteligența artificială a Google în tot contul, pentru a crește valoarea vânzărilor, la optimizarea produselor vândute, la optimizarea anunțurilor, precum și la alte setări importante (extensii de anunțuri, model atribuire conversii, etc.).


Pe ultimul an încheiat, față de anteriorul, am avut următoarele rezultate:


Google Ads

+111.43% creștere valoare vânzări
+109.39% creștere număr conversii


Noi ne-am dorit un partener competent, prompt, serios. Un partener care să se plieze pe valorile companiei noastre. Și l-am găsit.

Acum, după mai bine de 8 ani de când am început colaborarea cu Maximize, putem spune că a fost o alegere înțeleaptă.

Comunicarea excelentă, înțelegerea perfectă a cerințelor, implementarea imediată, măsurarea rezultatelor și adaptarea pentru atingerea obiectivelor pot fi cuvintele ce pot sintetiza colaborarea dintre noi.

Pe scurt, RECOMAND cu mare căldură pe Maximize ca partener de încredere!

Adrian Cîrjaliu
ptc-auto.ro